Copyright © 2014.   HU-GOBOX

ÁSZF | Jogi Nyilatkozat | Adatvédelmi Nyilatkozat

HU - A biztonságos útdíjfizetés HU-GOBOX

Címkék: e-Útdíj, e-Toll, e-Maut, útdíj fizetés, fedélzeti egység, OBU, webes kontroll, büntetés elkerülése, egyszerű használat, nyomkövetés, állítható tengelyszám, egyenleg ellenőrzés, hatékonyság.

GOBOX
Címlap Rólunk Termékek e-Útdíj Kapcsolat
Rólunk Szolgáltatásunk

Cégünk hivatalos viszonteladói minőségben áll az Ön rendelkezésére. A weblapunkon elérhető OBU készülékek, szolgáltatások és Bevallási Közreműködők a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. által auditáltak. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy Ön megtalálhassa a legmegfelelőbb eszközt, amivel járműveit felügyelheti, az útdíj bevallást biztonságosan tudja teljesíteni.

Teljeskörű ügyintézés

Miért válassza a HU-GOBOX -ot?

Mert mi segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb fedélzeti egységet, flottakövetési szolgáltatást.
Segítünk Önnek a regisztrációban, így elkerülheti a jogosulatlan úthasználatot. Összegyűjtöttük az Önt érintő legfontosabb jogszabályokat, melyeket nálunk ingyenesen letölthet.

Kiemelt partnereink:

GSM Pro Kft.

i-Cell Kft.

ITineris Kft.

NÚSZ Zrt.

WebEye Magyarország

Zoll-Platz Kft.


Bemutatjuk, amit tudni kell az útdíj fizetésröl és a flottakövetésröl

Magyarországon 2013. július 1-én bevezetésre került az e-útdíj a 3,5 t feletti tehergépkocsikra, vontatókra (ideértve a nyerges vontatót is), valamint az ilyen gépjárműből és az általa vontatott pótkocsiból, félpótkocsiból álló járműszerelvényekre, 6500 km útvonal lett fizetős, melyet 2013. novemberétől 2243 szakaszra bontottak.
Az európai uniós követelményeknek megfelelően határozták meg a díj mértékét...                                                                                                       


Útdíj bevallás

Az i-Fleet flottakövető rendszer moduláris kiépítésének köszönhetően alkalmas az egyszerű járműkövetésre, amikor csak a megtett útra, vagy éppen a pozícióra vagyunk kíváncsiak, de ez nem minden. A rendszer alkalmas a komplexebb flotta és folyamat ellenőrzési információk kezelésére, rendszerezésére is. A szolgáltatás legnagyobb előnye azonban, hogy nem csak egy eszközt ad a partnerek kezébe, hanem valódi szolgáltatást.

tovább

Flottakövetés Üdvözöljük! Ön a HU-GOBOX  weboldalon jár. Célunk a biztonságos útdíj  fizetéshez megbízható  megoldások bemutatása.