Copyright © 2014.   HU-GOBOX

ÁSZF | Jogi Nyilatkozat | Adatvédelmi Nyilatkozat

HU - A biztonságos útdíjfizetés HU-GOBOX

Címkék: e-Útdíj, e-Toll, e-Maut, útdíj fizetés, fedélzeti egység, OBU, webes kontroll, büntetés elkerülése, egyszerű használat, nyomkövetés, állítható tengelyszám, egyenleg ellenőrzés, hatékonyság.

GOBOX
Címlap Rólunk Termékek e-Útdíj Kapcsolat

Az i-Fleet flottakövető rendszer moduláris kiépítésének köszönhetően alkalmas az egyszerű járműkövetésre, amikor csak a megtett útra, vagy éppen a pozícióra vagyunk kíváncsiak, de ez nem minden. A rendszer alkalmas a komplexebb flotta és folyamat ellenőrzési információk kezelésére, rendszerezésére is. A szolgáltatás legnagyobb előnye azonban, hogy nem csak egy eszközt ad a partnerek kezébe, hanem valódi szolgáltatást. Mi is van e mögött pontosan? Kérjen visszahívást vagy személyes találkozót kollégáinktól és megtudhatja!

Az i-Fleet flottamenedzsment rendszer egyik fő előnye, hogy segítségével már szinte minden szolgáltató által biztosított pozíció és mozgás adatokon felül több olyan információt is megtudhat járművéről, amely információk birtokában gazdaságosabban és hatékonyabban irányíthatja cégét, felügyelheti járműveit. Tudásunk abban rejlik, hogy nem csak megmutatjuk, hanem fel is dolgozzuk Önnek ezeket az információkat.

A járműegységekből érkező adatokat az alapbeállítások részeként először vizuálisan, térkép vagy diagram formájában jelenítjük meg az i-Fleet felületen, majd különböző beállítható szűrők segítségével táblázatos formában is megmutatjuk. Emellett az Ön igényeit feltérképezve testre szabott szolgáltatásainkkal kész, komplex információkat, kimutatásokat továbbítunk. Az információt választott rendszerességgel és formában juttatjuk el az Ön vállalatirányítási rendszerébe, tároló szervereire vagy csak egyszerűen a megadott elektronikus levelező ládába.

A menetlevél gyakorlatilag a jármű megtett útvonala, rendszerezett formában. Elektronikus menetlevélnek a köztudattól eltérően azt nevezzük, amikor elektronikus formában rögzítjük a törvényi előírásoknak megfelelő adatokat. Ebben az esetben az adatok megjelenítése hasonló a papír alapú menetlevél formájához.

A hivatásos járművezetők esetében kiemelten fontos a munkaidő/pihenőidő arányának törvényessége és szigorú betartása. Rendszerünk segítségével az őket felügyelő diszpécserek, tulajdonosok online figyelemmel kísérhetik a munkaidő és a pihenőidő alakulását, valamint kimutatások, riportok formájában archiválhatják is azt.

Minden járműnek van optimális terhelési mutatója (motor, megtett km, üzemanyag fogyasztás, stb). A tervezett teljesítmény túllépése esetén, vagy ha egy jármű kihasználatlan, költségesebb a jármű fenntartása. Ezen adatok figyelemmel követése a költségek csökkentése érdekében elengedhetetlen.

A futásteljesítmény ellenőrzése az üzemanyagkontroll, illetve a személy- illetve kistehergépjárműhöz kapcsolódó költségek csökkentésének legfontosabb eszköze. Tapasztalataink szerint ez az egyik legfontosabb és leggyakrabban használt lekérdezési forma, aminek az alapja a megtett kilométer és az azzal kapcsolatos kimutatások kezelése.


Az agrárszektor szereplőinek térképes, rajzos, megművelt terület nagyság alapján paraméterezett képet tudunk adni a megművelt területekről (melyik traktor, melyik traktoros, melyik földművelési eszközzel, milyen műveletet hajtott végre). Kimutatásokat készítünk a művelésről, szinte minden részre kimutathatóan. Ha rendszerünket használja, nem lesz sok papírmunkája!

A mezőgazdasági modul az általános járműkövetési feladatok ellátásán túl további speciális lekérdezéseket tesz lehetővé a mezőgazdasági szegmensben tevékenykedők számára. A táblaszintű kimutatások esetén az információt nem a megtett útra, hanem a megművelt táblákra vetítjük, így egyszerűen lekérdezhetővé válik, hogy egy tetszőleges időszakban egy adott művelettel melyik gépkezelő, melyik táblában, mennyi területet művelt meg.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bennünket, hogy személyre szabott ajánlatot nyújthassunk Önnek.

Üzemanyagszint ellenőrzés, üzemanyag fogyasztási adatok követése.

Vezetési idő - pihenő idő ellenőrzése, elektronikus menetlevél. Sofőrazonosítással Ön nyomon követheti, hogy mely gépjárművezető használja az adott járművet.

Agrár szektor - területi munkák felügyelete, gépek teljesítményének figyelemmel kísérése, elszámolás igazolás.

Térképen kirajzolható a járművek adott időszak alatt (pld. egy nap) megtett útvonala.

JármükövetésEgyéb lehetöségek

Önnek lehetősége van riasztások beállítására és így visszajelzésre a körzet elhagyása vagy tiltott körzetbe lépés esetén.

 

A tervezett teljesítmény túllépése esetén, vagy ha egy jármű kihasználatlan, költségesebb a jármű fenntartása. Ezen adatok figyelemmel követése a költségek csökkentése érdekében elengedhetetlen.

Flottakövetés