Copyright © 2014.   HU-GOBOX

ÁSZF | Jogi Nyilatkozat | Adatvédelmi Nyilatkozat

HU - A biztonságos útdíjfizetés HU-GOBOX

Címkék: e-Útdíj, e-Toll, e-Maut, útdíj fizetés, fedélzeti egység, OBU, webes kontroll, büntetés elkerülése, egyszerű használat, nyomkövetés, állítható tengelyszám, egyenleg ellenőrzés, hatékonyság.

GOBOX
Címlap Rólunk Termékek e-Útdíj Kapcsolat

Az eszköz legfőbb előnye a kis méret és az egyszerű üzembehelyezés (Plug & Play). Az OBU S550 nem igényel beszerelést és mobiltelefon segítségével hatékonyan támogatja a járműszerelvények változó tengelyszám adatának egyszerű és gyors módosítását. A fedélzeti egység fényjelzések segítségével tájékoztatja Önt a működési állapotokról és az útdíj-egyenlegéről, emellett most minden vásárlónknak ingyenes FleetFree szolgáltatást biztosítunk, amelynek segítségével a jármű pontos pozíciója is nyomon követhető.

OBU S550

Legfőbb előnye a kis méret és az egyszerű üzembe helyezés. A fedélzeti egység fény-és hangjelzések segítségével tájékoztatja Önt a működési állapotokról és az útdíj-egyenlegéről. A készülék használata egyszerű, a működése megbízható.

GSMpro

A WebEye RoadPass OBU csomag egy önálló eszköz, mely csak és kizárólag az úthasználati díj bevallására szolgál. Ez egy olyan leegyszerűsített formája a WebEye Roadnak, mely nem igényel szerelési munkálatokat, az ugyanis szivargyújtós kábellel beüzemelhető.
Ezen eszközök jelen formájukban kizárólag a használattal arányos útdíj bevallást támogatják a WebEye Magyarország, mint bevallási közreműködő igénybevétele esetén!

WebEye RoadPass OBU Melyik készülék felel meg önnek?

A fedélzeti egység egy olyan eszköz, amely GPS műholdas helymeghatározó és nyomkövető rendszer segítségével méri a fizetős útszakaszokon megtett utat, mely alapján automatikusan kiszámításra kerül a fizetendő útdíj.

Fedélzeti egységek az e-Útdíjhoz